Stress

Hejhej, förlåt för jättedålig updatering senaste dagarna.. har tränat, varit iväg och fixat massa, och försökt plugga biologi framförallt. Är jättestressad & jag hatar det. Iallfall så skulle jag varit iväg och tränat idag men jag mådde dåligt idag när jag vaknade. Så jag stannade hemma från träningen och bara slöade framför tvn. Lite senare efter att ha tagit massa alvedon så mådde jag bättre fram mot kvällen. Sen så bestämde jag och Natha att vi skulle gå på bio. Så vid nio kollade vi bio, vi såg "gravity". Så jag kom hem för en liten stund sen. Så nu ska jag kolla film och sooova.
 

365 dagar

Idag för 1 år sedan så åkte jag och Nathalie till London!! Åhh saknar det. Starbuck, shopping, maten, hotellen, och allt annat. Hoppas vi åker dit någon annan gång igen.

Ullared


Hej på er igen. Sitter i bilen på väg hem från Ullared med Nathalie och Carin. Natha ringde mig lite innan sex imorse och fråga om jag skulle med, och vem flyger upp ur sängen? Jo jag. Har så ont i fötterna haha, avlider nästan. Vi hörs sen ikväll. Pusshej 

Söndag

Hej på er. Sitter och kollar på Modern family och lite senare ska jag till kyrkan och sjunga. Så det blir säkert bra. Men ni får ha en bra dag. Puss 


-

 

stockholm dag 3

 

Så jäkla gott

La ut denna bilden på instagram innan idag när jag och min morbror testade Frozen yoghurt på köpcentrumet här i Stockholm och det va sjukt gott. Jag är lite efter med att ha testat detta men ajah. Annars så ska jag snart fixa mig lite för vi ska snart ut och äta på resturang, mysigt. Sista kvällen här i Stockholm, makes me so sad. Orkar inte komma hem till all stess haha, men det är snart lov, bara denna veckan också. Men nu så ska jag fixa mig lite. Hörs senare. Puss.

Stockholm dag 2

 

2 Zara favoriter

 

Fredag morgon i Stockholm

Vid halv nio gick vi upp & fixade oss lite snabbt. Sen gick vi ner och åt frukost på hotellet. Efter vi har käkat och lite sånt så ska vi ut och kolla i stan och lite annat. Vid tre ska vi äta lunch på något ställe men ni får bilder sen. Och min mormor fyller år idag så vi ska fixa den bästa födelsedagen till henne idag men ni får bilder ikväll. Pusshej.

Äntligen framme

 
 
 
 

NEJ MEN SÖTE DÅ

Nej men åhh shit så söt!!

stockholm

Gick upp vid åtta och fixade till mig lite, käkade frukost och bara slöade haha. Det var egentligen meningen att jag skulle till skolan en snabbis och hämta en sak men hann inte riktigt. Så annars nu har jag några timmars bilfärd framför mig bara. NU ÅKER JAG TILL STOCKHOLM. PUSS.

16 oktober

Var i skolan innan idag, vi slutade 1 och det var sjukt skönt. Sen när jag kom hem så började jag packa & ta fram kläder för imorgon åker jag till Stockholm!! Åhh ska bli så skönt och roligt!! Så där ska vi vara till söndag sen åker vi hem. Så jag har sprungit runt och yrat här ikväll om vad jag ska packa för det där med att packa tar ungefär enmiljontrehundratjugofem år för mig typ.. BLIR ALDRIG KLAR!! Vi kommer ha wifi på hotelet så jag kommer kunna blogga. Men nu ska jag kolla One tree hill.. Need rehab
 

I'm no superhero

Åhh asså är beroende av låten!! 

B&W

 

Simple

Grå Tröja Gina Tricot Vita jeans H&M Klocka Daniel Wellington & till detta hade jag mina bruna stövlar. 
 
 

Småköp

Här är mina småköp i stan idag, mössan är från Gina Tricot och den är himla mysig, mitt iPad skal och min data väska är från Appel affären i stan. 

Lördag

Hejhej, lördag idag och denna dagen har varigt super härlig än sålänge. Vid 10 tiden så åkte jag, mamma & pappa in till stan för jag skulle kolla synen, och yes jag behöver ennu starkare glas i mina glasögon. Efter det så gick jag in på Gina Tricot snabbt efter det och köpte världens finaste mössa. Sen åkte vi vidare och kollade nya tapeter till mitt rum för vi ska fixa om mitt rum helt, hade värsta ångesten över två stycken men jag bestämmde mig tillslut haha! Senare efter typ ett halft liv där inne så åkte vi till stan igen och gick där lite, jag köpte lite småsaker som jag ska visa senare. Sen åkte vi hem. Senare kommer min syster och hennes pappa. Hoppas ni har haft en bra lördag. Puss.
 




2 SNAPSHOTS

2 konstiga men härliga snapshots från innan. haha mina tjejer det.
 
Har varigt en rätt lugn dag, jag, Hanna och Nicole bestämde att dem skulle sova över hos mig idag för imorgon ska vi orientera med klassen och andra klasser! Så vi har pluggat, käkat pizza, varit på maxi och köpt lite dricka och sånt till imorgon. Och vi har fått en hel del skrattattacker ikväll, har typ ont i magen så mycket vi har skrattat. Haha, härliga tjejer! Men nu ska vi kolla film. Puss.

NU: SEX AND THE CITY

 

WANTIES

 
Mössan, skorna & öronhängena får gärna komma hem till mig och det andra sakerna är också värmt välkommna hem till mig! 

nu väntar carrie

Avslutar en mysig/trött/stressig/jobbig/seg/fin fredag med några avsnitt sex and the city innan jag ska sova. Efter jag hade kollat klart TVD innan så snackade jag lite Marcus lite senare. Sen gick jag ut en sväng med min kamera, soulmate typ. Fick en hel del bra bilder faktiskt. När jag kom hem så kollade jag på en sjukt seg film sen idol. Imorgon ska jag iväg med mamma och min morfars syster! Och på kvällen ska vi ha lite gäster senare på kvällen. Men nu väntar Carrie, såå godnatt

 

 

 

 


THROW BACK THURSDAY

Åhh vad jag saknar London!! Fika på Starbucks, musikaler, shopping, massa folk på gatorna, röda bussarna och mer shopping! Snart 1 år sen vi var där.

Classic is fantastic