Lite fler sanningar

- Det står glas överallt i mitt rum ibland som jag har vatten eller cola i haha
 
- Om jag ska äta något choklad så ska det vara mörk choklad.. inget annat. that's the shit. 
 
- Jag ger upp lätt
 
- Jag tittar bara på fotboll om Cristiano Ronaldo spelar. Bara för han e så jäääävla snygg och för jag har typ världens största kändiscrush på han.. hehhe!
 
- Jag lyckas nästan alltid ta slut på mitt batteri på min mobil varje dag
 
- Jag vill vara en morgonmänniska men ikke 
 
- Jag vill jätte gärna ha ett par flip flops förtillfället, som man bara kan hoppa i, ifall man ska någon stanns snabbt, typ ica eller nåt hhaha. 
 
- Jag tycker inte höga converse är snyggt längre
 
- Jag är extremt rädd för malar.. Usch asså förra året kröp en på min lampa så jag gick ner och la mig i soffan.. Så rädd är jag, klarar inte av dom fast dom är helt ofarliga 
 
- Saknar min morfar otroligt mycket

Sunday fresh

Gant
Gant by emelielinnea featuring MARC BY MARC JACOBS

MONDAYYY


Hejjj. Måndag igen och idag har det varit underbart väder. Jag har mest suttit ute, tagit det lugnt, snackat med kompisar och fixat på bloggen. Härligt! Imorgon så har jag och mina päron planer på att åka till Köpenhamn över dagen så det ska bli kul. Men ni får ha en fortsatt bra måndag. Pussss



Train like an angel

 
Satt och kollade på lite nya träningsövningar på youtube och så hittade jag en liten "serie" av med Victorias Secret övningar så jag var bara tvungen att testa. Så jag tog träningen med Lily Aldridge och jag seriöst älskar dessa övningarna som hon gjorde. ni borde testa detta nångon dag där ni ska träna!

Favorit modebloggare

Kenza Zouiten 
 
 
 
 
 

Mina alltime favorites modebloggare 

WALKSHOW

 
 
 
Dom här klippen eller den här "serien" kom i höstas 2013. Och jag har inte hunnit kolla på dom sen dess haha. Så nu idag kom jag och tänka på dessa klippen och nu när det är sommarlov så har jag ju all tid i världen, så ikväll ska jag titta på dessa. Man får ju veta mycket om modebloggarna som också ger en väldig massa bra tips osv. Klippen ovanför är såklart inte alla, gå in på youtube så hittar ni resten. Så tycker ni ska ta en titt. 

massa +

 
Hej. sitter ute och lyssnar på musik och fixar lite saker. Vädret idag är rätt hyfsat, solen tittar fram lite smått då & då så det är härligt. det regnade hela eftermiddagen igår så jag blev lite sur då haha. 
 
Men istället för en massa deppigt skrivande om sveriges väder så har jag en lista över positiva saker som gör en lite gladare kanske.
 
+ Jag fyller år om exakt 38 dagar!! 
 
+ Vi bokade resa till innan idag imorse!!!!!!! 
 
+ Veronica Maggio konsert om 17 dagar!! 
 
+ Någon dag denna veckan så ska jag & mina päron till Köpenhamn och shoppa hihi
 
+ Jag har världens finaste familj och vänner!!
 
+ Jag älskar mina Calvin Klein pyjamasshorts, så jävla sköna 
 
+ Bloggen går otroligt bra just nu 
 
+ Jag är så lycklig över allt just nu 

Om jag fick designa egna nike air max...

 
...skulle dom se ut såhär. Två av mina favoritfärger på samma sko. Det skulle varit sjukt roligt att få beställa dessa & det är riktigt nice att man kan kan sätta sin egna lilla twist på den + att skriva sitt namn på skorna. 

LATEST ORDER

 
Precis klickat hem denna, min andra plånbok går bara mer och mer isönder så mina föräldrar har klickat hemma denna till mig, so happpiiii

Barnsligt bra

 
Så barnsligt bra låt! Har nog lyssnat på denna hela helgen. 

Calvin Klein

 
 
 
Hittade lite saker inna idag på stan när jag var där med mamma och mormor! Dessa spetsshortsen har jag letat efter såsåså länge och när min mamma, japp min mamma hittade dom på H&M så blev jag helt överlycklig och dom fanns till och med i S!!! Sen ett baby lips som jag är lite obsessed with. Bilden ger verkligen ingen rättvisa mot Calvin klein pyjamasshortsen. Dom är så mycket finare i verkligheten och sååå sköna.

Dagens goding

 
Jag har hamnat i Odd Mollys klänningar - träsket. Och denna hittade jag igår! Jag är helt kär. Denna hade varit så fin till primeboots. Men priset är lite för saftigt (995 på nelly). 

ATM







Fredagsinspiration


Palma

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

ATM

 

h&m sommarbikinis

H&M bikinis
H&M bikinis by emelielinnea featuring a white bikini top
 
Jag verkligen älskar H&M sommarkollektion av bikinis. Fräsha, så massa fina färger, modeller och möster och man kan mixa själv med olika delar. Och dom är desuom billiga. 

2 rea favoriter

 
Här är mina två reafavvisar från Zara.

Morning walk

 
Vaknade lite över åtta idag, lite ovanligt faktiskt haha! Så jag bestämde mig för att ta en morgonpromenad, så jag tog på min träningskläderna och gick ut en runda, gick i ca 30 minuter. Jag älskar verkligen morgonpromenader innan frukosten & solen skiner så det var en toppen promenad. Så nu ska jag fixa lite frukost och sätta mig ute och planera och fixa lite inlägg inför dagen. pusss

DIN SOLDAT

 
Så grym låt & tjejens röst.. så gryyyym

MANGO LOOKBOOK

 
 
 
/MANGO.COM
 
 
 

flowerpower

 
 

Balenciaga i budgetversion

bags
Shop.vivistyle.se säljer nu en av världens finaste väskor i budgetveriasion !! Balenciaga kopia för 599 och jag är såsåså sugen haha. Jag hade först lite svårt för väskan men nu hade jag absolut inte tackat nej. den är så snygg. kärlek. Men jag vet inte vilken färg som är snyggast haha. Svart är så klassiskt, brunt är så fint och har aldrig ägt en brun innan eller ska man köra på en blå?? 

Birthday

birthday
birthday by emelielinnea featuring Ray-Ban
 
Fick en fråga om jag kunde tipsa om vad man kan önska sig när man fyller år och såklart kan jag göra det. När jag fyller år brukar jag få önska mig något lite mer dyrare istället för massa småsaker. men vill man inte det så finns det andra förslag. 
 
Nike air force, går att beställa på sneakersnstuff.com eller nästan vilken sida som helst, bara googla skorna / Superfina fräsha linnen från gina tricot / Ett par söta ballerina, dessa är från Tory Burch / Mac läppsift / RayBan solglasögon / Hermes skärp / Thomas sabo armband samt lite söta berlocker / Marc Jacobs öronhänge 

The fault in our stars


Jag & Sara tog en spontanbio, så nu ska vi se that fault in our stars. Pussss


summernights

summernights
 
summernights by emelielinnea
 

15 från mallis

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

summerdays (?)

hej kompisar, länge sedan jag skrev ett inlägg där ni fick veta vad jag höll på med om dagarna... känns det som, tror jag. vi är snart inne på andra veckan på sommarlovet som började bra med vädret men nu vet jag inte vad som hänt? fast det har väl fungerat ganska bra med film-dagar och lite sol då och då.
i fredags firade jag midsommar med familj och vänner. på lördags eftermiddagen åkte jag hem till Sara och vi hade film matahon med te och melon. igår gjorde jag inget speciellt förrens kvällen då jag åkte till stranden och mös med mina päron. vid halv tolv idag kom Sara hit och vi drack smoothie och kollade film. sen gjorde vi lunch och spelade kort, cyklade till ica och köpte glass. nu precis har vi spontan-bokat biljetter till förr eller senare exploderar jag till ikväll. & det är väl så min vardag ser ut för tillfället. vädret funkar, kanske inte på topp men. nu ska jag fixa håret och sminka mig. kram!
 

these days

 

SÖNDAGSÅNGEST? NEJ

 

Har ingen som helst såndagsångest. Skulle vanligtvis haft det, då jag skulle plugga eller liknande. Men nu är det är sommarlov så hihi. Så idag har jag glidit runt hemma i mina leopardshorts, en förstor myströja och med mitt baby lips i fick hiih, en vanlig söndag. Ska i alla fall bara ta det lungt resten av kvällen tror jag! Fick förresten en kommentar om att jag skulle göra fler mode inspirerat inlägg så det ska jag fixa. Pusss!!!

EMELIE

Säkert mer än 60% utav mina bilder i mobilen är på Beyoncé, Cristiano Ronaldo och massa andra snygga kändiskillar hihi. 
 
Min favoritmat är thaimat. 
 
Jag älskar att kolla gammal filmer och ha maraton. Så mysigt! 
 
Jag tror verkligen på andar och återfödelse. 
 
Innan jag somnar så räknar jag alltid ut hur många timmars sömn jag får. 
 
Att resa är det bästa som finns enligt mig. Jag är som ett barn på julafton när jag få se nya platser! 
 
Jag tänker allt för mycket ibland. 
 
Jag är värsta sims nörden vissa dagar. Kan tycka det är sjukt kul att bara sitta vid datorn i timmar och bara spela hahah.
 
Jag "dras" till glada och positiv människor. Man kan verkligen vara sig själv med sånna personer hah.
 
Min största svaghet är bebisar!!! 

sex and the city

 
 
 
 
 
 

ööömmmggg

 
denna klänningen + låga connverse + sommar.. dör lite. 

inspiration

 

sommarsmoothie

 
1 dl jordgubbar / 1 dl lättmjölk / 1 dl naturell lättyoughurt 0,5% / is / 2 tsk florsocker 
Toppat med en jordgubbe och lite is
 
Tänk på att isen ska du inte mixa med ingridienserna, det är tänk för att du ska lägga i efter haha. 

in my dream bag

dream bag
dream bag by emelielinnea featuring apple iphone cases
 

pop sugar fitness

 
min bloggning har inte legat på topp dessa dagarana, men jag har knappt varit hemma och hunnit legga ner tid på bloggen. vädret är inte så roligt så inspirationen är lite off för tillfället.. men hoppas den kommer tillbaka snart igen. 
 
hittade ett recept på blogilates, blev så sugen. måste prova den snart. 

Cafe Brutale

 
 
har haft en toppen eftermiddag i stan med sara och stella. åkte in till stan vid ett och då jag mötte upp tjejerna så gick vi till Cafe Brutale och snackade och käkade en god lunch. 

födelsedagsgrisen

 
har haft en väldigt bra kväll med massa härligt folk. vi har haft en liten överraskningsfest för Clara som snart fyller år + att hon snart åker iväg till Malta i fyra veckor. verkligen en lyckad kväll. Nu ska jag hoppa in i dushen och sen ska jag kolla film. Pussss

classy

CLASSYCOZY

ett leopard paket

 
 
 
Fick lite avslutningspresenter av mina föräldrar nu när jag slutade 8an. En marinblå marc jacobs tishirt, baby lips som luktar underbart gott och ett par snygga slappa leopardshorts. Tror att tröjan är från Tara, shortsen h&m & 

vans?

 
 
 
Jag har aldrig varit ett stort fan av Vans men efter att ha tittat in massa snygga outfits med dessa skorna så börjar man få en liten crush haha. Har fastnat för helt vita, fräsht nu till sommaren och går till allt. 

någon annanstans än hemma

Igår var vi ju somsakt på middag hos familjen Jörgensen och så och det va en lyckad kväll. Hur mysigt som helst. Skrattade och åt en massaaa god mat haha. Lite senare på kvällen tog vi en promenad och myspratade om lite av varje och sen så kollade vi film och bara hade det myyysitt. söndag idag och jag har inte mycket ångest över detta haha, funderar på vad jag ska hitta på idag.. 
 
 
 

Härlit


Är på middag hos familjen Jörgensen vilket är hur mysigt som helst. Super god mat och mycket prat och skratt. Sen ska vi äta efterrätt och efter det kanske kolla film eller något annat. Nu har vi precis varit på en promenad. Ha en bra kväll. Pussss


Lite från paradiset

 
 
 
xo

sommarlov

 
 
Igår fick jag äntligen sommarlov! Kan inte förstå det och jag är helt lycklig, allt är så underbart & jag har precis allt framför mig! Mamma hämtade mig vid 11 tiden på skolan, då åkte vi ut till väla och tog en ficka och shoppade lite. Fick en avslutningspresent och lite annat smått som jag ska försöka visa nu under dagarna. senare på kvällen åkte jag och mina päron till stan för att käka på resturang. helt underbart gott. imorgon ska jag försöka fixa lite inlägg. pusshej
 

wish of today

girls night out

mallorca par 1

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

helg snapshots

 
 Min helg har varit riktigt bra, den började i torsdags (tidig helg) då vi slutade vid 11 tiden i skolan, då åkte jag hem och bara njöt av att sluta tidigt. På kvällen var hela familjen på student hos vår granne, där Christoffer tod studenten, himla rolig kväll. På Fredagen var ju alla lediga så då tog jag det lugnt på morgonen och senare åkte jag till Sara som ni vet hah, hade en riktigt bra kväll. Lördagen började med att jag åkte in till stan med Sara, vi kollade äffärer och åt lunch/fikade, sen så åkte vi hem till mig där våra familjer grillade tillsammans, käkade god mat och hade roligt. Idag söndag gick jag upp tidigt för det var dax för sommarkonsert med klassen/skolan. När vi var klara (tog runt 1h) så åkte jag hem.
 
Ikväll ska jag bara ta det lugnt, är ledig imorgon också, pusss

Fika på stan




Fredag: Myskväll med tjejerna

cozy
 
 
Nu eller snart ska jag sticka iväg till sara och ha en tjej/myskväll med Sara, Tilda & Emma. Så det kommer bli nice. xx

i want you so badly.. ♡

 
 
 
 
 

dagens inspiration

 
 
 
 
 

ny kamera ?

 
min kamera nikon D3100 har gått i pension.. jag har haft min kamera i snart fyra eller fem år och idag så slutade mitt objektiv att ta fokus när jag ska fota. Jag har även funderar och pratat med mina föräldrar ett tag om att köpa en ny kamera. Jag vill lägga ner ennu mera tid på mina bilder som jag fotar. Har tänkt på Canon 5D eller 6D! Så alla bilder som kommer pupliceras på bloggen kommer nog att vara mobilbilder eller så är det med min pappas kamera.  

LIVIN’ THE PALMA DREAM

 
 
 
Throwback tuesday… Fast jag kom hem igår så vill jag inget annat än att åka tillbaka till mitt paradis! Har förövrigt  blogginlägg på g som handlar bla om Mallorca, palma. Spännande va!? haha. Ha en bra Tisdagkväll puss!

simple as that

simple as that
 
 

tredje juni

 
Nu är jag hemma från Mallorca. Jag har haft en underba vecka men sol, bad, saltvatten i ögonen, mojito och en himla massa god mat men nu kommer verkligeheten ikapp och imorgon blir det skoldag. Men det är inte mycket kvar i skolan nu. Bilden ovanför är från när vi käkade på en as mysig resturang inne i palma. GIVETVIS kommer det komma bilder, ska bara orka redigera och kolla igenom de 200 bilderna som togs. hehe. xoxo

3 från Barcelona #5

 
 
 
/sara

mysigt


sitter just nu på café/ resturang med mina päron och dricker kaffe i stan efter ett besök på rådhuset (oj vilken poetisk förklaring). rkt najs att man kan sitta i t-shit klockan åtta på kvällen, :) snart är säkert emelie hemma och dååå återgår bloggen till normal igen, hehe. då jag inte har egen blogg har de faktiskr varit kul och blogga ett tag hihi. men nu ska jag inte babbla, ni får ha de super bra nu. (vet att jag redan gjort ett hejdå-inlägg, mennnnn ville blogga igen.haaaaa det! /sara

3 från Barcelona #4

 


 
/sara
 

this day's

 
/sara

sista rycket

Hej på er, måndag idag & nu är det bara några få dagar i skolan kvar innan sommarlovet. Förhoppningsvis går dagarna fort och blir roliga. jag går sista terminen på min skola och med min klass, vet inte vad jag tycker om det. men iallafall nog med det. solen lyser ute (!!) och byggarbetare utanför köksfönstret som lägger fiber... jej. annars äter jag frukost och lyssnar på musik, börjar om 1,5h. skoldagen blir förhoppningsvis kort & senare ska jag göra en lite rolig sak... ikväll kommer emelie hem (!!!!!!) och ska kanske kanske träffa henne då om hon orkar och vi hinner haha.  så min sista bloggdag för denna gången, hehe. men slänger nog in ett sista barcelona inlägg tror ja. men nu ska jag börja fixa mig, ha en bra vecka på errrrrr. 

/sara

maaat


första middagen hemma på ett tag, blev enklare än den skulle från början då våra planer ändrades mennnnnnn blir bra ändå. njuter av söndagen, imorgon är en bättre måndag så inget jag har ångest över. /sara

3 från Barcelona #3




/sara

avundsjuk

asså wä, funderar på att sluta följa emelie för tillfället, nej men fy vad man blir avunsjuk. 
/sara

nu åker vi hem


nu åker vi hem till helsingborg igen efter en bra långhelg i tylösand, sjukt surt att vädret är så fin nu när vi ska sitta i bilen men aja, hem och ut och sätta sig i solen. hörs /sara

fyra


/sara