ÄNTLIGEN

Starx så ska jag och syster på bio och se Cathing fire och som jag har längtat haha. Åh så kul det ska bli. 

D.M Retro favoriter


 Vit blus HÄR // Kofta HÄR // Vogue mössa HÄR 
Klänning HÄR // Shorts HÄR
 
Känner att jag behöver updateria min blogg lite, det är lite kaos för tillfället. Iallafall, jag har suttit och kollat in D.M Retros kläder heeela kvällen nästan haha. Vill ha allt jag ser typ, åhh! Jag vill vara miljonär.  
 
 

Stressad

Hola. Söndag igen, har varit i skolan idag vid tio och vi övade till julkonserten och lite lucia. Så vid halv två var jag hemma. Då slöade jag mest på soffan framför tvn. Sen åkte vi till en julmarknad i råå och var där en stund, vi gick in om gammelfarmor och var där ett tag. Annars så är jag så stessad för tillfället, hinner knappt sitta här egentligen. Massa saker i skolan, läxor hit och dit. Inlämningar och massa skit. Hinner knappt andas. Har biologi till imorgon som jag måste titta och läsa igenom en sista gång nu innan jag ska sooova. Så vi för höras. PUSS

You've got enemies? Good. That means you actually stood up for something in your life.

Hej vänner. Gud vad skönt med helg, äntligen!! Igår så kom mormor och Marcus hem till oss och käkade middag. Så snackade vi massa som vanligt, sen så kollade vi idol och kevin gick vidare, hallelujah. & idaag så har jag kollat tvd, mest tagit det lugnt och lyssnat på Christina Augilera heela dagen, älskar henne. Men om sådär tio minuter så ska jag iväg på julkonsert i maria kyrkan som jag ska vara med på. Övertaggad!!!! Så kommer hem sen ikväll. Meen nu ska jag ta mina saker och åka, så vi får höras mer senare haha. PUSS. 

Julie Bergan & Astrid Smeplass - Undressed (Kim Cesarion Cover)

WOOW har du sett den här videon? Astrid Smeplass och Julie Bergan har gjort en cover på'' Undressed'' tillsammans, världens finaste cover:

SOFI FAHRMAN

Sofi Fahrmans blogg tänkte jag tipsa om. Hon skriver om mode och träning och har en massa bilder & hon är så snygg. Jag läste hennes böcker och jag ääälskar dem. Så ja, ni kan titta in hennes blogg här

wishes for christmas

 Några saker som är mer än välkommen till att ligga under granen. Uggsen skulle inte vara helt fel att få, jag vill ha Uggs sooo baaadly. Vill ha allt egentligen haha. 
CHRISTMAS WISHES

Natti

 
Nu ska jag kolla någon film och sooova. Har studiedag imorgon sååå skönt! Puss
 

BEKÄNNELSER

 
-Jag är jätte flygrädd
 
-Jag är urkass på Tyska men jag är däremot helgrym på engelska! 
 
-Jag är så jävla lat ibland. 
 
-Jag älskar att åka karuseller!
 
-Jag vill flytta utomlands när jag blir äldre.
 
-Jag tror verkligen på karma!
 
-Just nu längtar jag jättemycket efter julen, det måste vara det mysigaste som finns! Speciellt snön
 
-Jag kan sjunga konstant hela tiden haha!
 
-De bästa jag vet är serier! 
 
-Jag älskar att åka tåg eller bil. att sitta i flera timmar.
 
-Jag är oftast en sista-minuten människa, gör allt i sista minuten ibland..
 

Jag vill…

Åhh jag vill åka till Paris, Fota våren, äta macarons, shoppa, strosa runt på fina gator, se Eiffeltornet... you name it!

du & jag

 

Fredag/lördag

 
Hejhejhej! Idag kom jag hem från Göteborg. Vi sov som sagt över på hotel, och det var mysigt. På fredagen blev det inte så mycket, jag var halft sjuk men senare på kvällen gick vi på Lisebergs julmarkad, så mysiiigt. Och på lördagen- hotellfrukost + lite shopping och senare käkade vi på lilla London. Och jag ska fixa ett inlägg vad jag har köpt som kommer upp i veckan, how about thaaaat? 
 
Nu ska jag käka lite middag med familjen sen ska jag kolla på The orange is the new black, låter väldigt bra enligt mig. Vi hörs senare, PUSSOCHKRAM
 
följ mig på instagram om ni vill @emeliejoy
 

Carrie Bradshaw

Hejhej, vi är på väg hem från Göteborg nu men vi ska ta ett stopp på Freeport också på vägen. Vi har aldrig varit där innan så vi svänger in där. Det ska vara massa butiker där, lite märkeskläder, sportaffärer och annat. Så vi kommer hem senare än tänkt. Puss

weheartit

Hejsan nattugglor, måste bara slänga in ett snabbt inlägg och berätta att jag som alla andra också har ett konto på weheartit. & jag äääälskar denna sidan, men jag heter iallafall emelielinnea och där kan ni ta och följa mig om ni vill. 
 
Nu ska jag snart sooova, btw så mår jag mycket bättre nu faktiskt för har mått sådär hela dagen! Vi hörs, Pusss.



Perfection
 
 

Ken Ring

 
 
3 favoriter av Ken Ring. Så gryyymt bra.

saknar min syster


sara: världens sötaste syster som jag saknar jete mycket. ska hem till henne sen förhoppningsvis och mysa efter hon varit i kyrkan. // sara

Sunday Funday

Söndag igen & jag ska fixa klart det sista av mitt rum så vi ska snart åka iväg och fixa det, senare ska jag till kyrkan och sjunga. Så det blir nog bra. Men nu ska jag kolla film och äta lite frukost. 

Lördag

Hejheej, har spenderat hela min dag på väla med en av mina bästa vänner Malin. Åhh så roligt att träffa henne, vi har inte träffats på ett tag. Vid två tiden tog vi bussen tillsammans till väla, och där gled vi runt med vår vagn & shoppade. Sen på Espressohouse tog vi vars en Snapple och haaaallelujah så goda dem va. Vi hade glömt att väla stängde sex om helgerna så när vi hörde i högtalarna att dem stängde snart så sprang vi runt i affärer istället. Himla roligt hade vi. Sen tog vi bussen hem igen. Så vid sju tiden var jag hemma. Snart ska jag käka middag med familjen och kolla på det programmet Så mycket bättre, bara för att Ken Ring ska vara huvudperson där dag och han är sååå grym. Puss. 
 
 

Lovely Friday

 
Fredagar är helt klart bäst, vissst? Efter skolan sprang jag och andra goa tjejer till bussen och tåget. När jag kom hem så hittade jag en mini julmust i kylen så jag tog den och min ipad och kollade på The vampire diariers. Men annars nu snart så jag jag och mamma iväg och köpte de sista sakerna till mitt rum, sen ska vi äta suuupergod middag och titta film. Hemmakväll. 

Paris

 
Paris

Mys fredag

Vid 11 tiden så frågade jag syster och frågade om hon ville med till Lager 157 en snabbis i sista minuten. Så gick vi där och kollade på kläääder. Senare åkte vi hem och ställde oss och gjorde pannkakor och sen kollade vi film. mysig fredag.