Mys på en tisdagkväll

 
En bild från igår när jag och natha hade vår myskväll. Så vi kollade speed och åt Ben&jerry glass. Inget är bättre än mys på en tisdagkväll med ens bästa vän. 
 

Packet nummer 2

 
Fick hem ett packet till idag, så visar vad det var i den imorgon, ska snart iväg med Natha och handla glass, ikväll blir det myskväll med min pingla. 

kiss the sky

 
Förvånande snabbt så fick jag hem mitt packet från nelly.com idag!! & jag är så glad för playsuiten satt perfekt och den är så skön. Älskar den. Detta kommer bli min outfit på lördag när vi ska ha kalas för mig hihi. 

colors

Don't upset the rhythm
Don't upset the rhythm by emelielinnea featuring vinyl wall art

Gårdagen i bilder


Hade en så bra lördagskväll igår på resturangen. Maaaasssaaa god mat, drinkar, skratt, allt var bara så bra igår<3 

Resturang


Sitter på sillen & makrillen med familj, morbror, mormor & Håkan. Så nice! Så nu väntar vi in förrätten, men ni får ha en bra lördag så hörs vi imorgon. Pusss

Lördags shopping

 
Äntligen bestämde jag mig för denna och nu är den påväg hem till mig!!<333

beslutsångest

 
tänkte beställa hem en playsuit idag och jag var värsta beslutsångesten. Alla dessa tre är så fina!! Alla får järna komma hem till mig.<3333

-


<3




---> Dalby




Jana Kramer

 
Jag är inte så mycket för country musiken och så men denna låten är så himla mysig haha! Musikvideon är så härlig. Älskar slutet. 

smoothie


COCKTAIL DRESS

Untitled #49
Untitled #49 by emelielinnea featuring rose gold jewelry
 
denna assnygga cocktail klänningen hittade jag precis på nelly.com!!! Såååå jädrans snygg och stilren. 
 

days left

14 dagar tills jag fyller 15
 
 17 dagar tills jag och mina päron åker till turkiet 1 vecka
 
 43 dagar tills jag, mamma, pappa, mormor, och morbror åker till stockholm i några dagar
 

ELLE magazine

 
hittade denna på mitt rum och insåg att jag aldrig tittat i den. hahah vet inte hur jag lyckades med detta...

printed shorts

printed
printed by emelielinnea featuring a white top
 

<3

 
En dag kommer jag köpa en sånhär gobit. Åhh asså ha springandes hemma och gosa med på kvällarna, drömmer asså! Och denna gör mig inte precis mindre sugen.

Kvällen:

 
Har haft en jätte bra kväll, mormor och marcus kom vid sju tiden och då började vi fixa maten och så, så mycket mat haha! Så det var jätte mysigt. Lite senare efter dom hade åkt hem igen så satt jag, mamma och pappa ute och snackade om turkiet, stockholm, min födelsedag, massa saker hahaa. Nu ska jag sova för imorgon ska jag ta en tidig löparrunda och senare ska jag till vårdcentralen. Pusss

sunday is funday

hej på er. det är söndag idag och jag är dunderförkyld och helt seg i kroppen. Så idag kommer inte bli någon sunday funday för mig. Annars så var gårdagen nice, vi gjorde inte så mycket egnetligen, snackade mest och så, kom vid elva tiden! Lite senare kommer mormor och morbror hit och då ska vi grilla så det kommer bli riktigt nice, vi har även bokat stockholm så dit ska vi första helgen i september!! Längtar såsåså mycket haha. Men nu ska jag ta ett dopp i vår pool så ha en fortsatt bra söndag. Big hug.

makeup wanties

makeup
makeup by emelielinnea featuring a volumizing mascara
 
Efter alla youtubers jag har tittat på varje dag så vill jag så gärna testa dessa produkterna någon gång, ligger helt klart på min wanties lista!

Allmän info

4 från idag.. vet inte vad jag gör med min hand hela tiden
 
Hej på er! Har inte skrivit ett vanligt inlägg på ett tag nu så tänkte att jag gör det nu! Fredag idag och det har varit sjukt bra väder ute idag. Så idag har jag inte gjort så mycket, suttit ute, kollat serier och ätit massa melon hehhe. Efter vi hade käkat middag så lämnade mina föräldrar mig för dom skulle åka in till stan och gå på något ställa där man var tvungen att vara 18+.. så ja.. jag fick stanna hemma. Så jag har kollat massa gamla filmer och fixat inlägg. Rätt skönt och vara ensam hemma endån!
 
Imorgon så är det lördag och då på kvällen så har jag planer på att åka in till gröningen och grilla där med några kompisar. Så det ska nog bli nice! Men nu ska jag inte babbla så mycket mer utan ni får ha en fortsatt bra kväll. Pusss

Kenzo paris

KENZO
KENZO by emelielinnea featuring logo sweatshirts
 
Asså please be mine!!! Dessa kenzo tröjorna, så jädrans snygga! Men jag vet inte om priset är värt det.. 

Träningsschema

 
Ja jag är bara 15 och ska egentligen inte blogga om massa träning och sånt men jag älskar det och gör det iallafall så puss på er som inte gillar det!
 
Här är ett träningsschema som jag kör på varje vecka och som du kan börja på redan idag! Detta kan kännas som rena tortyren i början men jag lovar att du kommer klara det och känna dig grym. Du kan göra allt hemma & du behöver inget gymkort till detta. 
 
Jag äter 5 gånger om dagen: Frukost, Mellanmål 1, Lunch, Mellanmål 2, Middag. 
 
Det ska gå 3h mellan varje måltid. Byt ut bröd, pasta, potatis och ris till sallader & grönsaker. Ersätt all dricka med vatten/citronvatten! 
 
Nu är det bara en sak kvar, ladda telefonen med dina favoritlåtar and gogogooo!
 

Ilumi Jacket

 
hur snygg är inte denna jackan? Seriöst, lite annorlunda men den är grymt snygg till en helsvart outfit, den finns på dm.retro, funderar på att checka in denna när vi ska till stockholm. 

 

Details





BE FUN - PANTS

BE FUN
BE FUN by emelielinnea featuring a white top
 
Egentligen så är jag inget större fan av Be fun pants. Men tyckte det kunde vara kul att göra en "how to match" med dessa byxorna iallafall! Jag tycker det är allra snyggast att matcha med enkla linnen, t-shirtar eller tröjor i samma färger som mönstret på byxorna. Sen skor är det snyggt med converse enligt mig, 

Att överleva dyslexi

jag fick en fråga, eller har fått en del frågor om detta ämnet nu och det är min dyslexi. Denna vita rutan har varit vit ett tag nu, jag har skrivit, suddad, skrivit och suddat men nu måste jag börja. 
 
Jag har aldrig haft svårt med att läsa eller något med skolan när jag var yngre. Men detta kommer jag ihåg som om det var igår. Vi skulle ha högläsning och jag gick i 5an. Jag satt på min plats och när det blev min tur så blandade jag ihop alla orden, jag stammade, jag läste fel hela tiden och tillslut gick det inte. Nästa gång vi skulle ha högläsning så hände samma igen och tillslut satt jag i klassrummet och varenda gång tänkte jag "-snälla ta inte mig, inte mig" med händerna hårt pressade mellan mina lår, stel som en pinne var jag! Jag kommer ihåg när mina klasskompisar satt och läste upp hela gångertabellen utann några problem mendans jag inte ens fick fram svaret på 2 gånger 2. 
 
Jag fick svårt för matten
 
I 6an började jag på en helt ny skola och med helt nya lärare och allt blev nytt för mig. Men jag tänkte inte på det gamla längre! Jag hade övat på att läsa och jag ändrade mina sätt att lära mig saker. Men så kommer vi till ett ämne som jag gråter blod till än idag varje dag efter skolan. På mattelektionerna så gjorde jag det jag skulle göra och min mattelärare tyckte jag var jätte duktig i matten, allt rullade på. En dag så ska vi ha vårt första matteprov, jag kommer in och sätter mig och gör provet! En vecka senare så får vi resultatet på vårt prov och när jag ser mitt reslutat så blir jag helt chockad. Jag hade 1 rätt på hela provet, allt brast! Jag ser min lärares kommentar "- 
Emelie behöver göra omprov och redovisa avsnitten på en godkänd nivå. Jag förstår inte vad som hände, fick hon en blackout?" jag hade suttit 7 dagar i rad och tränat på detta jävla matteprovet. Mina föräldrar tar kontakt med min dåvarande mattelärare och frågar vad som hände. Då rekomenderar hon att jag ska börja gå på extramatte, jag blev helt förstörd för jag ville inte men jag tackat nej till extra hjälp och hoppat över läxor för jag skulle ju inte inte klara dem? Så här höll det på i flera månader. jag ville vara lika bra som alla andra. Men jag började gå på extramatten ochdär jag fick hjälp med min matte. & detta gick jag på hela 6an ut. Min mamma och mattelärare pratade varje vecka om hur det gick för mig och jag klarade inget matteprov utan jag fick göra om alla hela tiden tills jag klarade dom. 
 
I 7an fick vi en ny mattelärare och alla sa att han var jätte bra, han gjorde det lättare och jag blev helt plötsligt lättad eftersom jag knappt ville gå på mattelektionerna längre, jag hatade matten. Men med denna nya matteläraren så blev inget bättre. Allt blev svårare och jag tänkte bara "när ska jag bli lika duktig som alla andra?" Jag kom hem varje dag i tårar och när jag gjorde läxan satt och jag grät för jag kunde inget, jag förstog inget. Men jag fortsatte gå på extramatten men inget blev bättre. Tillslut fick min mamma nog, hon kontaka mina lärare och frågade vad dom höll på med.. Jag tyckte detta var jätte pinsamt att min mamma ringde och nästan skällde ut mina lärare. Innan vi skulle gå på jullov så hade vi betygprat och när det var min tur så fick jag reda på att jag hade F varning i matten.. Allt brast igen. Så jag gick ut med tårar i ögonen och sprang in på toaletten och grät! Men jag klarade matten med ett E som betyg tillslut. Efter jullovet börjar dom göra utredningar på mig om det är dyslexi som spökar och när jag fick resultaten så var jag stum för timmar och grät på natten för jag trodde inte jag skulle klara av skolan.
 
Folk började fråga mig varför jag sprang mellan klassrum hela tiden, varför jag inte var där på provet och jag tyckte det var jätte pinsamt för jag ville inte säga att jag fick extrahjälp. Men när jag väl sa det, det lät väl ungefär såhär "- Jag har dyslexi, och jag kommer springa iväg till andra klassrum för extra hjälp"  
 
Jag kommer ihåg detta utvecklingssamtalet som jag hade, det skulle vara ett helt vanligt men där satt fler folk än bara mig, min mamma och min mentor! Det satt en kurator, min mattelärare, och en kvinna som finns på skolan som hjälper folk med deras dyslexi. Och jag kommer ihåg hur dom frågade mig "-Emelie vad vill du bli när du går ut skolan? vad är din dröm?" Jag brast ut i tårar och sa att jag inte visste för allt kommer stoppa mig, dyslexin kommer stoppa mig. Jag kan inte gå vad jag vill och då skrattade mina lärare och sa "-klart du kan, för vi kommer hjälpa dig"
 
När jag började 8an så fortsatte jag att gå på extramatten men det räckte inte. Tillslut så fick vi hade ett möte med min mentor, min mattelärare. Vi gjorde en plan hur jag skulle jobba med matten, för läxor, alla dessa sidor som vi fick funkade inte för mig. Detta mötet slutade också i tårar för mig! Dom visste redan att det inte var något som stämde, att det var dyslexi som spökade men det fanns något mer där. Dom började göra fler utredningar på mig och det visade sig att jag har en grovare sorts dyslexi! Efter detta mötet och utredningar så fick jag hjälpen som jag har väntat på i 2 år. Nu var jag inte ensam genom detta! På matteprov så leder min mattelärare genom mig svaren, och förklarar allt för mig så jag ska klara min matte & jag gör nu det. En dag så kallar min mattelärare in mig och berättar att han har rättat mitt matteprov, han visar mig det, skrattar och säger "- Alla rätt Emelie, grymt kämpat, du kommer att komma långt med detta" Det var en av dom lyckligaste dagarna i mitt liv! 
 
Allt detta har gjort mig till den jag är idag.
 
Dagen kommer komma snart då jag ska söka gymnasium, men tack vara all extrahjälp jag fått och får än idag så har min dyslexi blivit bättre och jag är självsäkrare idag som aldrig förr, jag älskar nu att gå på lektioner nu när jag får hjälpen jag behöver. Nu vet jag att jag får all hjälp jag får för att klara mig i skolan och dessa betygen jag har idag är jag chockad över. När jag såg mina betyg när jag sluta 8an började mina tårar rinna, allt stress, svett och tårar var som bortblåsta. 
 
Med detta vill jag säga hur jobbigt detta är att skriva om, att slippa att skylla ifrån sig att du glömt läxorna eller att du inte hann för du hade träning eller något annat. Som ni ser så gör jag framsteg, idag är det inte mycket fell i min text som det kan vara och jag kan märka av det så jag får fråga mina föreldrar hur saker stavas eller så får jag googla ordet. 
 
Dyslexi är idag mer accepterande en någonsinn och det är så jävla bra, hur mycket hjälpmedel det finns på skolorna. Och här är jag, några år senare, jag har svårt för saker, läsa, stavar som en kratta ibland och speciellt med matten. Idag kan jag skratta åt detta, att jag är urusel på matte. hata mig eller älska mig, någon kommer aldrig kunna ta ner mig för min dyslexi för så mycket jag kämpat och så mycket som jag fortfarande kämpar. Men jag är stolt, så in i helvetes stolt över mig. 

biomys

 
Vad är bättre än att gå på bio såhär än onsdag med sin bästa vän? Åh så himla mysigt tycker jag! Jag och Nathalie såg 22 jump street. HELT.GRYM. Den var egentligen nästan som 21 jump street men den var verkligen sjukt bra iallafall. Kärlek till dessa filmerna asså haha!!

22 jump street

 
Starx så ska jag och min darling på bio och se 22 jump street, längtat hela dagen. Kommer bli så nice. 

AMERICAN PANKCAKES

 
Godmorgon bloggisen! Eller godmorgon och godmorgon... hehe. Vaknade vid 8 tiden så rätt så länge sen & har i stort sätt inte gjort något alls. SKa träna senare men that's all. Igår så var jag och mina päron på ikea och kollade in lite saker som jag ska köpa till mitt rum inom kort. 
 
Imorgon så har jag och min darling planer på att ta en bio på kvällen så det ska bli nice! annars ikväll så ska jag försöka planera lite inlägg eftersom bloggningen inte varit så bra senaste två dagarna heheh. 
 

KENZO

kenzo
kenzo by emelielinnea featuring whimsical home decor
 
Jag har verkligen en stor wantie för dessa kenzo tröjorna haha! Men priset är lite för saftigt.. 

E SOM I EMELIE

push play
push play by emelielinnea featured in selena gomez looks
 
Jag vill jätte gärna börja rida igen, gjorde det för några år sedan men hästan jag red upp och tränade på blev sjuk så jag kunde inte fortsätta
 
En sak jag har på min bucketlist är att gå på coachella festival
 
Jag älskar citronvatten/limevatten.. typ same thing men dricker det hela tiden haha
 
Jag ääälskar verkligen att gå på festivaler/karnivaler på sommaren, åka karuseller, lyssna på musik, ha nice outfits och bara umgås med vänner, så roligt!
 
Jag vill absolut ha en liten symbolisk tatuering, som t.ex ett hjärta eller ett hjärta
 
Jag sjunger nonstop 

try

 
denna låten förkänar en stor fet grammy. Så jädrans fin låt. 
 

bootcut

bootcut
bootcut by emelielinnea featuring white shoes
 
Lets talk about bootcut nu.. Jag vet inte riktigt vad jag ska tycka om det, dessa på bilden tycker jag är perfekta och snygga, inte för mycket utsvängda längst ner! Jag tycker det är så snyggt när man matchar det med converse och en snygg mysig tröja. Ja haha, snyggt ibland och ibland inte. 

shoppingen från stan

 
 
 
Så det var detta jag fick med mig hem från stan idag. Jag är såsåså nöjd! Båda sakerna är från H&M. Jag har verkligen börjat gilla H&M på senaste tiden, har hittat så mycket fint där. Iallafall, en superfin lite längre kofta som inte är så tjock. Sen.. mina äääälskade högmidjade kostymbyxor som jag hittade!!! Så happpiii. 

Stan

 
hej på er! Kom precis hem från en sväng på stan med Hanna och Mikaela. Så roligt att få träffa dom igen, mina darlings. Så det var jätte roligt, vi har shoppat, ätit lunch, kollat massa affärer och haft en bra lördag helt enkelt! 

gröten alá Jossan

 
Dendär gröten hittade jag på en tjejs blogg som heter Josefine Andersson & denna gröten kommer jag nog aldrig att tröttna på. Den är så enkel att göra och den är så god. Jag gillar egentligen inte gröt med denna.. love it! Hon har även massa andra goda recept som jag ska testa snart. Ta och checka in hennes blogg http://josefineandersson.se
 
You will need..
- 1 dl fiberhavregryn
- 1 msk linfrön 
- 2,5 dl vatten
- 1/2 banan
- 1 ägg
- kanel och kardemumma
 
1. Mät upp havregrynen, linfrönen och vatten i en kastrull. 2. Mosa bananen i en annan skål och sedan lägg i det i kastrullen - desto mognare din banan är desto godare och bättre smak blir det. 3. Ös på en massa kanel och kardemumma. 4. Koka nu upp detta. 5. När det är klart så ta av kastrullen från plattan och rör ner ägget i gröten tills du får en bra konsistens på det hela. 
 
 

CROP TOP

black brings sexy back
black brings sexy back by emelielinnea featuring River Island
 
Något jag verkligen rågillar förtillfället är högmidjade kostymbyxor eller liknande högmidjade byxor tillsammans med såkallade crop tops + guldsmycken. Är så suger på att satsa på denna outfiten i sommar.  

morning inspiration


Min kväll

 
 
 
Idag blev vi hembjudna på grillat hos familjen Jörgensen. Alltid lika mysigt. Det blev en massa god mat, kortspel, massa prat & annat. Kom nästan precis hem och jag ska nog kolla något avsnitt av one tree hill och somna till det haha. Pussss

123 GO!









its all about the details

its all about the details
its all about the details by emelielinnea featuring Zara Home
 
jag totalrevonerade mitt rum i höstas och jag är verkligen jätte nöjd med jag känner inte mig riktigt nöjd än haha! Jag vill ha lite mer detaljer. Jag älskar att fixa och så, så jag ska nog köpa inte lite mer småsaker snart så jag kan få det helt klart. 
 

In Sweden we call it "smått och gott"

 
var på väla en stund med mina päron. Testade skorna nike air force för jag önskar mig dom när jag fyller år and i löööv them! Sen så köpte jag ett nytt ljusrosa nagellack från Essie & ett par ringar. Passade på lite nu när det var rea. pussss
 

huset i paradiset

 
Här har ni en house tour i mitt drömhus! Rena paradiset är det. Detta är precis min smak. Vitt ljus, stora ytor, stilrent och fräsht, en touch av färger här och där och personlighet. Vill ta mitt pick och pack och flytta dit. NU. 

FRENDS

Frends
Frends by emelielinnea featured in olivia palermo style
 
Såg precis att Nelly.com har kanske världens.snyggaste.hörlurar. Det är märket FRENDS och dessa har jag sätt ett x antal gånger på weheartit. Dem är så jäkla snygga & det finns massa olika modeller och färger. Kvalité. Kanske får önska mig dessa i födelsedagspresent eller något. 

enjoy your coffee..

 
...Står det på min mugg idag fast ni kan inte riktigt se det.. men jag håller inte riktigt med, dricker inte ens kaffe haha. Söndag idag och det är ju helt underbart väder ute. Men jag har inte mått så bra idag, vet inte om det är pollen eller förkylning, är helt slö. Hoppas det blir bättre tills imorgon. puss

Pick of the day

 
På sommaren äääälskar jag verkligen att ha klänningar på mig, verkligen det skönaste som finns om man inte vill ha shorts eller något liknande. Så hittade denna på Nelly och jag är kär, helt seriöst. Älskar verkligen offschoulder. 

MARC JACOBS

 
En av mina absolute favorit designer, Marc Jacobs verkar vara en riktigt skön person! Interessant intervju för alla oss fashion lovers. 

gaderobens superhjältar

 
 
Baskläder är verkligen gaderobens superhjältar. Om man inte har något att ha ta på sig på morgonen eller inte känner för något så funkar alltid basplagg. Så det var alltså dessa två klänningarna jag köpte innan idag på lager 157, så nöjd för har letat efter enkla långklänningar ett bra tag nu haha! 

lager 157

 
 
heeej, fredagen spenderades med nathalieee, vi åkte till höganäs för att kolla in lager 157, och vilken spontan resa allsåå haha, men denna gången körde vi inte vilse som vi gjorde sist. Men dom hade såå mycket fint, köpte två basfärgade långklänningar som jag ska visa lite senare, sen åkte vi tillbaka hem igen! När jag kom hem så hade mamma gjorde "hemmagjord" glass i sturt, blev lite chockad faktiskt haha! 

Onsdagens goding

 
Det är väl ingen som inte förstått att jag älskar IvyRevel kläderna haha! & denna tröjan.. majgaaad i want you so badly. 

Boyfriend jeans

boyfriend jeans
boyfriend jeans by emelielinnea featuring a high heels stilettos
 
Asså jag tycker boyfriend jeans är sååå snyggt! Jag tyckte inte det innan men nu har jag sätt massa snygga outfits med det till och nu är jag helt kär. Liksom ett par vita converse/nike air force, boyfriend jeans och en enkel t-shirt, perfekt. Att par rikigt snygga skor är också sjukt snyggt till om man ska vara lite finare. Detta blir nog mitt nästa köp  

Abercrombie & Fitch

 
 
 
 
Det var detta jag shoppade igår, i köpenhamn! Ett bar skinny mjukisbyxor med lite såhär bootcut ängst ner. Såsåså sköna !! Så dessa är jag jättenöjd med. 

These days

 
Åh mysigaste finaste låten, älskar den.

TRAVELING

traveling
traveling by emelielinnea featuring a lip treatment
 
Nästa månad åker jag ju till Turkiet 1 vecka med mina päron och ja det är ju ett tag kvar men jag har redan börjat tänka på vad jag ska ha med mig och så haha! Så jag tänkte göra ett inlägg om vad jag brukar ha i mitt handbagage på flyget.  

Köpenhamn genom mobilen

 
 
 
 
Kom hem från Köpenhamn för ungefär 1 timme sedan, skulle egentligen kommit hem myyyycket tidigare men alla tåg var försenade som kom hem 3 timmar senare än tänkt.. Så ja haha! Men jag har inte fotat så mycket, tänkte inte på det. & jag har bara shoppat en sak som jag kommer visa imorgon, jag hittade ingenting, det är ju mycket rea nu så allt var slut eller så fanns det bara storlek L och XL i allt haha. Men annars hade jag en jätte mysig dag. 

Summerfresh

summerfresh
summerfresh by emelielinnea featuring a loose face powder
 
Nu på sommaren så vill man inte ta på sig massa tunga krämer och produkter men man vill endån känna sig lite fräsh om dagarna ifall man ska träffa kompisar eller något. Så här är ett tips på en sommarsminkning som
Candice Swanepoel från Victoria Secret tipsar om. 

FEM

 
 
 
 
 
 Satt och kollad genom mina bilder på mobilen precis och hittade lite härliga bilder och minnen fråna senaste månaden. Nu ska jag åka till knutpungten med mina päron för att ta tåget till Köpenhamn. Jag kommer inte ha så mycket internet under dagen så bloggningen kommer inte hålla på topp idag. men ha en bra tisdag. Pusss