I stood for nothing, so I fell for everything

Har hänt lite saker imorse som jag inte vill gå in på, annars så fyller min mamma fyller år idag så vi har sjungit för henne och gav henne presenter! Sen år vi god mat. Lite senare åkte mamma, pappa och jag ut på väla i sista minuten och självklart fick jag med mig lite småköp med mig hem hehe.. Imorgon är det tisdag i alla fall & den dagen är ashärlig så det blir säkert super! Vi hörs, Puss.
 

daily dose of inspiration

 
 
 
 

ATM:

 

Lördag

 Jag och Sara kom precis in från en runda med kameran. Vi fotade lite outfits bilder och annat! Ikväll så ska vi kolla film och mysa lite. annars innan idag så cyklade vi till Ica och köpte lite frukt till ikväll, vi gled runt där och undrade på vad vi skulle köpta! Men ska stänga datorn för känner mig rätt osocial haha! Puss
 

HELG

 
Hoppas det är bra med er, med mig är det helt ok. Men fredag idag & det är så himla skönt! Slutade 3 & sprang till bussen tjejerna som vanligt & vi hann med det tidiga tåget! Har precis käkat middag med familjen & ja nu är jag bara hemma, så sjukt trött är jag. Men ska typ kolla idol med familjen & missbruka cola. Haha åh livet.
HELGGGG

Torsdag

hejhejhej! Torsdag idag och jag har haft en helvetesvecka med skolan. Har suttit med matte läxor heeela veckan så jag har inte hunnit skriva här heller, Vilket betyder att det ska bli skönt med fredag imorgon. Så idag har jag pluggat massa, varit på konfirmation vilket var sjukt roligt, sen har jag och mamma varit iväg lite. Imorgon blir det att bara ta det lugnt. Låter asbra enlig mig, men nu ska jag stänga datan & kolla film. Puss.

Hösten är så mysig

 
Hösten börjar ju närma sig med stora steg. Älskar det verkligen! Hösten är såå mysig. Mysiga tröjor, vantar & mössor.
 
Bara vara inne under massa filtar & täcken och bara mysa, kolla på någon bra film eller seirer & att man får inte dåligt samvete om solen skiner ute!
 
Fika på något ställe blir så extra mysigt på hösten. Dricka varm choklad, snacka med vänner, plugga kanske? Eller ta med datan & blogga?
 

Sunday funday

Kom hem från kyrkan för nån timme sedan och då gjorde mamma amerikanska plättar till mig och min bror. Heaven. Så jag gick upp och kollade lite på datan och käkade det, snart kanske vi ska till väla för jag kan inte ladda ner appar på min mobil nu efter jag har gjort den nya updateringen, sjukt störigt! Så jag hoppas verkligen dem kan göra något åt det. Puss.
 
 

Kräftskivan

Hade sjukt roligt igår när vi hade kräftskivan, efter vi hade ätit massa så åkte jag och Natha till maxi, köpte Ben&Jerry glass, sen åkte vi hem igen och kollade en så sjukt bra film, en verklighets passerad film, handlar om en tjej som älskar att surfa och tävla, men så blir hon av med ena armen när en haj biter av den, men hon ger inte upp utan fortsätter surfa och blir världsmästare, skit bra film!! Sen i slutet får man se hon riktiga tjejen som det hände med, Soul surfer heter den. 
 
 
 
 

Godmorgon.

Vaknade för någon timme sedan, så jag hoppade in i duschen direkt! Idag ska vi ha kräftskiva med grannarna, och Nathalie har kommit hem över helgen, himla roligt!! Snart så ska jag äta frukost som min mamma gjorde till mig & kolla 90201, kommer nog inte göra något speciellt idag mer än då ikväll när vi ska ha gäster, men nu ska jag äta min fruskost. Puss.
 

Miley Cyrus - Jolene

är nog den enda men jag älskar när hon sjunger denna!! hehe 

8 SNABBA

 Jag är så sjukt flygrädd.

Jag har naturligt lockigt hår.

Mina favoritfilmer är Burlesque, The notebok & Safe heaven, finns inga bättre.
 
Jag missbrukar serier, äälskar verkligen att titta serier!! 
 
När jag ska packa så tar det cirka enmiljontrehundratjugofem år för mig känns det som. 
 
Jag åker till stockholm om 27 dagar!!!
 
Jag och min kamera är soulmates 

ÄLSKAR COLAAAA
 
Sådär, nu var jag igång med bloggandet igen, tio över tolv på natten. Min design är bara något jag har sålänge, ska fixa den bättre i helgen. Men jag ska inte skriva så mycket mer, ska sova nu. Fredag imorgon, hääärligt!! Puss.
 

Välkommen till min nya blogg!

Mitt första inlägg.